Uitvalschermen

Ontdek de combinatie van elegantie en functionele bescherming met onze uitvalschermen, ontworpen om het binnenklimaat van uw woning te optimaliseren.

Enkele redenen waarom uitvalschermen een goede keuze kunnen zijn voor uw woning:

  1. Effectieve zonwering: Onze uitvalschermen bieden niet alleen bescherming tegen de felle zonnestralen, maar reguleren ook de temperatuur binnen. Op warme dagen houden ze de hitte buiten, waardoor het binnenklimaat aangenaam blijft.

  2. Optimale lichtregulatie: Geniet van de flexibiliteit om de lichtinval naar wens aan te passen. Onze uitvalschermen zorgen voor een comfortabele en gezellige leefomgeving,  door het juiste niveau van natuurlijk licht binnen te laten. Met de keuze van het design kunt u ook de sfeer in huis bepalen.

  3. Contact met buiten blijft behouden: Dankzij het open karakter van onze uitvalschermen behoudt u het contact met buiten. Dit terwijl u binnen beschermd bent tegen overmatig zonlicht, waardoor een aangename verbinding tussen binnen en buiten ontstaat op zonnige dagen.

  4. Stijlvol design met doeken van topmerken: Verrijk uw buitenruimte met stijlvolle designs van vooraanstaande merken zoals Dickson, Sattler en Sauleda. Onze uitvalschermen worden gekenmerkt door hoogwaardige doeken die niet alleen functioneel zijn maar ook een esthetisch statement maken.

  5. Duurzaamheid en kwaliteit: Vertrouw op de duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit van onze uitvalschermen. Gemaakt van hoogwaardige materialen dragen ze bij aan een gezond binnenklimaat en bieden ze langdurige bescherming. Verder zijn onze producten opgebouwd uit materialen die goed recyclebaar zijn.

  6. Volledige service van advies en inmeten tot montage: Sun Format staat voor u klaar met een volledige service, van deskundig advies tot nauwkeurige montage. Laat ons team u begeleiden bij de keuze van het perfecte uitvalscherm voor uw woning, en geniet van een zorgeloze installatie die bijdraagt aan een optimaal binnenklimaat.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom langs in onze showroom!

Onze merken