Montage

Voor de montage heeft Sun Format eigen monteurs in dienst , dit geeft meer zekerheid over de kwaliteit van de montage. Tevens zijn wij hierdoor zeer flexibel voor het inplannen van afspraken. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de montage altijd zorgvuldig en met overleg wordt uitgevoerd. Denkt u hierbij aan het ontruimen van de werkplek , stofzuigen bij boorwerkzaamheden en het afvoeren van alle verpakkingsmaterialen of oude zonwering.

Het gebruik van RVS bevestigingsmaterialen voor buitenzonwering is sowieso standaard , daarnaast is het toepassen van ‘chemische verankeringen’ gebruikelijk bij zware terraszonwering of zwakke gevels. Maatwerk in montage betekent ook het kunnen improviseren met speciale op maat gemaakte beugels en steunen. Sun Format denkt hierin mee en zal in eigen beheer deze constructies vervaardigen.

Reparaties en onderhoud aan bestaande zonwering behoren ook tot onze diensten , grotere reparaties of bijvoorbeeld het vervangen van doeken zullen wij veelal uitvoeren in onze eigen werkplaats. Demontage en tijdelijke opslag van zonneschermen is mogelijk , ook bieden wij voor markiezen een uitgebreide winter-opslag.

Sun Format is een ROMAZO gecertificeerd bedrijf.