Knikarmschermen

Ontdek het comfort en de stijlvolle bescherming die knikarmschermen bieden, ook wel bekend als terrasschermen of zonneschermen.

Onze knikarmschermen van het merk SunCircle, zijn de perfecte combinatie van stijlvol design, bescherming en duurzaamheid. Ontdek waarom onze terrasschermen de ideale keuze zijn voor uw woning.

  1. Stijlvol design: Onze knikarmschermen zijn voorzien van prachtige doeken van de merken Dickson, Sattler en Sauleda. Kies uit een scala aan stijlvolle designs en kleuren die naadloos aansluiten bij uw woning. 

  2. Flexibele bescherming: Geniet van de buitenlucht zonder concessies te doen aan comfort. Onze zonneschermen bieden flexibele bescherming tegen de zon, waardoor u de ideale schaduwplek creëert op uw terras. Daarnaast zorgt het ook voor een natuurlijke koeling binnenshuis. Bovendien bieden ze effectieve bescherming tegen schadelijke UV-straling, waardoor u veilig kunt genieten van uw buitenomgeving.

  3. Duurzaamheid en kwaliteit met 7 jaar garantie: De knikarmschermen van SunCircle zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zodat u jarenlang kunt zorgeloos van uw buitenleven kunt genieten.

  4. Professionele installatie en nazorg: Sun Format fungeert als uw lokale verkooppunt, waarbij het volledige proces van advies, verkoop tot montage en nazorg wordt verzorgd door ervaren professionals. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

  5. Garantie tot 7 jaar: Wij bieden een garantieperiode tot wel 7 jaar op onze zonneschermen, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van uw aankoop.

    Maak van uw terras een oase van comfort en stijl met een zonnescherm van SunCircle. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw buitenleven kunnen transformeren!

Onze merken