Binnenzonwering

De mooiste en grootste collectie binnenzonwering van Amstelveen kunt u zien in de showroom van Sun Format Zonwering. Onze leveranciers zijn o.a. Verosol, Sunway, Luxaflex en Multisol. Zij leveren onderscheidende collecties als u op zoek bent naar uitstekende warmtewerende eigenschappen of zeer decoratieve materialen.

Horizontale jaloezieen zijn leverbaar in diverse lamelbreedtes en modellen. Vooral het merk Luxaflex biedt hierin zeer veel mogelijkheden. De grote collectie binnenzonwering en raamdecoraties worden bij Sun Format gepresenteerd in de Inspiration-Shop. Hierin vindt u allerlei soorten producten en bedieningsmogelijkheden.

Verosol is het kwaliteitsmerk wanneer u op zoek bent naar de meest complete collectie Plissegordijnen en rolgordijnen. Hun kenmerk hierbij is warmtewering d.m.v. gemetalliseerde coating. De productafwerking is van hoog niveau.

Fraaie, decoratieve stoffen en hippe materialen zult u in de collecties van Sunway zeker tegenkomen. Tevens vindt u bij Sunway de grootste keuze in Houten jaloezieen en Woodweave rolgordijnen.

Als huismerk adviseren wij de Multisol collecties. Hierin treft u goede, degelijke producten voor een gunstige prijs. Kortom, bij Sun Format krijgt u een advies op maat en altijd een oplossing…

Onze merken