Screens

Screens zijn de manier om een comfortabele en stijlvolle leefomgeving te creëren. Ontdek de praktische voordelen voor zonwering voor uw woning:

 1. Strak design: De screens van SunCircle zijn een combinatie van functionaliteit en een strak design. U heeft keuze uit diverse kleuren en stijlvolle doeken.

 2. Optimale lichtregulatie: Geniet van de flexibiliteit om de lichtinval naar wens aan te passen. Screens bieden de perfecte balans tussen natuurlijk licht en schaduw.

 3. Effectieve zonwering: Bescherm uw interieur tegen felle zonnestralen en schadelijke UV-straling.

 4. Windvaste ritsscreens: Zelfs bij wind houdt het unieke ritssysteem het doek strak en gesloten, waardoor u geen last heeft van een klapperend doek.

 5. Duurzaamheid en kwaliteit: Onze ritsscreens bieden niet alleen uitstekende bescherming, maar zijn ook vervaardigd met duurzame materialen voor hoogwaardige kwaliteit. HIerdoor kunt u langdurig genieten van uw zonwering.

 6. Energie-efficiëntie: Zowel screens als ritsscreens dragen bij aan een energiezuinig huis. Ze weerkaatsen zonnestralen en verminderen daarmee de warmte, waardoor energie wordt bespaard op koeling tijdens warme dagen.

   

 7. Professionele service met 7 jaar garantie: Vertrouw op het toegewijde team van Sun Format voor professioneel advies, verkoop en nauwkeurige installatie. Het team, bestaande uit experts zoals Dennis, Petra, Robert en Neil, staat klaar om u te adviseren over de beste zonwering voor uw situatie.

   

 8. Behoud uitzicht naar buiten: Screens zijn dé manier om zonlicht tegen te houden, terwijl u de doorkijk naar buiten behoudt. Zo heeft u extra privacy, zonder een opgesloten gevoel te ervaren. 

 

Upgrade uw leefruimte en voeg een vleugje luxe toe met ritsscreens van SunCircle. Neem vandaag nog contact op of bezoek onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

 

Onze merken