Buitenzonwering

Sun Format is de specialist in uw regio op het gebied van zonwering aan de buitenzijde van uw woning. Om voor elke situatie een goede oplossing te bieden werkt Sun Format samen met een aantal fabrikanten; Sunmaster , Suncircle , Lumenguard , Luxaflex-Outdoor en Schlappi. Elke fabrikant heeft zijn eigen kwaliteiten en zo zorgen wij ervoor dat wij altijd het juiste merk of type kunnen adviseren.

Voor een mooi product in de tuin of boven het terras zijn knikarmschermen en terrasoverkappingen in allerlei uitvoeringen en prijsniveaus te leveren. Zeer luxe zonneschermen zijn eventueel met verlichting leverbaar en ook heaters behoren tot de mogelijkheden.

Uitvalschermen zijn vooral op etages effectief, of voor kleinere vensters op de begane-grond. Een hoog rendement en onderhoudsvriendelijk zijn de kenmerken van deze soort zonwering. Verschillende modellen zijn leverbaar, van eenvoudig tot zeer luxe cassetteschermen.

Vlakhangende zonwering / screens kunnen uitgevoerd worden in een standaard-model maar ook windvaste screens zijn mogelijk. Dit zijn de zogenaamde Rits-Screens.

De klassieke markies is leverbaar in hout of aluminium. Verschillende modellen hangen bij Sun Format in de showroom. De nostalgische uitstraling en de zeer zonwerende eigenschappen zorgen ervoor dat de markies nog steeds een zeer populaire zonwering is.

Voor elke zonwering is er een grote keuze voor doekkleuren, u ziet bij Sun Format de meest recente en mooiste collecties. Modern, trendy en design vindt u o.a. in de exlusieve collectie van het Italiaanse merk Para.

Electrische bedieningen en besturingen leveren wij vrijwel uitsluitend van het merk Somfy. Draadloze besturingen en automatiseringen worden steeds vaker toegepast en zijn voor elk type buitenzonwering geschikt.

Onze merken